Over ons

De Spiegelfabriek is de importeur en distributeur van verschillende Europese spiegel fabrikanten voor Nederland en België.

 

In onze winkel bieden wij een grote verscheidenheid aan lichtspiegels qua design, afmeting en opties, zoals: spiegelverwarming, digitale klok, scheer stopcontact, infrarood sensor en mp3 speler. Zelfs spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk lichtspiegels kunt u online via onze winkel bestellen.

 

Eerst advies nodig? Bel ons op 035-8884851 of kom langs in onze nieuwe showroom. Hier kunt u een selectie van onze (maatwerk) spiegels en spiegelkasten komen bekijken. Ons adres is:

De Spiegelfabriek

Rubberstraat 12

1411 AL Naarden

 

Alle Schaere spiegels hebben wij hier op voorraad en kunnen desgewenst direct worden meegenomen.

 

Zie hier voor een mooie selectie van onze projecten en klanten.

 

 

Levering

Onze artikelen worden direct vanuit ons magazijn of vanuit de fabriek/ Europese importeur bij onze klanten bezorgd. Aflevering binnen Nederland en België is daarbij geheel gratis!

 

In een enkel geval kan het voorkomen dat een artikel niet in goede orde wordt ontvangen in verband met bijvoorbeeld glasbreuk. In dit geval vernemen wij dit uiteraard graag en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuw exemplaar wordt bezorgd!

De levertijd bedraagt, afhankelijk van het spiegelmodel, 2 tot 8 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

 

Montage

Onze artikelen worden aansluitklaar geleverd. De bijgevoegde montage handleiding leidt u aan de hand van duidelijke stappen door de eenvoudige installatie.

 

 

Ons doel

Het aanbieden van hoogwaardige en attractieve design spiegels tegen betaalbare prijzen. Design spiegels voor in de badkamer hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden u voor een aantrekkelijke prijs een opvallende badkamerspiegel.

 

 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten! 

 


Grotere kaart weergeven